Olin pienestä pitäen ujo, mutta en kuitenkaan mikään luuseri, toteaa Mika itsestään. Mika, 29pasil, on hauskannäköinen mies, jolla ei kuvittelisi olevan vaikeuksia löytää itselleen kumppania.  Koska Mika ei ole koskaan viihtynyt kapakoissa, pysyi hän myös aikuisena sinkkuna.

Mika suhtautui nettitreffeihin pitkään useimpien miesten tavoin -- "nettitreffit ovat vain luusereille, jotka yrittävät epätoivoisesti löytää itselleen seuraa." Lopulta Mika päätti kokeilla, olisivatko nettitreffit kuitenkin mahdollisuus löytää aito ihmissuhde. Ystävänsä suosituksesta Mika valitsi Be2-nettitreffit. Be2 vaikutti luotettavalta, ja se lupasi pelkkiä nettitreffejä enemmän.

Be2-nettitreffiet näyttivät heti toimivan. Mika löysi runsaasti suomalaisia naisia, jotka olivat tositarkoituksella liikkeellä. Mika ei halunnut tuhlata aikaa pelkkiä seikkailuita etsiviin naisiin, joita monet nettitreffisivustot näyttivät olevan pullollaan.

Mika sopi pian ensimmäiset nettitreffit Tiinan kanssa. Tiina oli mukava ja hauskannäköinen nainen Itä-Suomesta. Hyvässä työpaikassai työskentelevä juristi oli päätynyt nettitreffeille samasta syystä kuin Mikakin: Tiina ei viihtynyt kapakoissa.

Tiina tuntui mukavalta, mutta ei välittömästi pistänyt päätä pyörälle. Kuitenkin Mika ja Tiina päättivät tavata vielä uudestaan -- kumpikaan ei halunnut suinpäin lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin.

Ensimmäiset nettitreffit olivat Mikalle myönteinen kokemus. Nettitreffit olivat juuri hänelle sopiva tapa tavata uusia ihmisiä, ja nyt hän on valmis suosittelemaan nettideittailua kaikille kaltaisilleen ujoille ihmisille.
 
Jenni, 35 vuotta, on nykyään kahden lapsen äiti. Vielä viitisen vuotta sitten hän oli korkeastikoulutettu sinkku. Kaunis ja koulutettu nainen ei kuitenkaan viihtynyt ravintoloissa tai muissa perinteisissä sinkkujen kohtaamispaikoissa.

- Aluksi suhtauduin nettitreffeihin epäluuloisesti, mutta heti ensi yrityksellä "se oikea" osui kohdalleni, Jenni kertoo. Jenni oli ollut jonkun aikaa sähköpostiyhteydessä nettitreffisivuston kautta löytämänssä miehen kanssa ennen kuin hän uskalsi tavata miehen.

- Tapaaminen jännitti, sillä en tietenkään voinut olla varma siitä, minkälaisen kuvatuksen tapaisin Helsingin keskustassa sijaitsevassa kahvilassa. Oliko mies todella sitä, mitä hän oli kertonut? Vai oliko kaikki pelkkää silmänlumetta, kuvitelmia ja paranneltua totuutta?

Insinööriksi netissä esittäytynyt Tapio oli kuitenkin juuri sellainen, kuin minkälaisen kuvan Jenni oli hänestä saanut netissä. Tai oikeastaan parempikin, sillä vaatimattomana suomalaisena miehenä Tapio olikin todellisuudessa diplomi-insinööri ja töissä kansainvälisessä suuryrityksessä.

Jennin ja Tapion kemiat synkkasivat heti ensitapaamisesta lähtien. Muutaman kuukauden kuluttua pariskunta muutti yhteen, ja ensimmäinen lapsi seurasi kahta vuotta myöhemmin.

- Nettitreffit tekivät elämästäni täydellisen. Siksi voin suositella nettitreffejä kaikille kaltaisilleni koulutetuille naisille, toteaa Jenni.