Olin pienestä pitäen ujo, mutta en kuitenkaan mikään luuseri, toteaa Mika itsestään. Mika, 29pasil, on hauskannäköinen mies, jolla ei kuvittelisi olevan vaikeuksia löytää itselleen kumppania.  Koska Mika ei ole koskaan viihtynyt kapakoissa, pysyi hän myös aikuisena sinkkuna.

Mika suhtautui nettitreffeihin pitkään useimpien miesten tavoin -- "nettitreffit ovat vain luusereille, jotka yrittävät epätoivoisesti löytää itselleen seuraa." Lopulta Mika päätti kokeilla, olisivatko nettitreffit kuitenkin mahdollisuus löytää aito ihmissuhde. Ystävänsä suosituksesta Mika valitsi Be2-nettitreffit. Be2 vaikutti luotettavalta, ja se lupasi pelkkiä nettitreffejä enemmän.

Be2-nettitreffiet näyttivät heti toimivan. Mika löysi runsaasti suomalaisia naisia, jotka olivat tositarkoituksella liikkeellä. Mika ei halunnut tuhlata aikaa pelkkiä seikkailuita etsiviin naisiin, joita monet nettitreffisivustot näyttivät olevan pullollaan.

Mika sopi pian ensimmäiset nettitreffit Tiinan kanssa. Tiina oli mukava ja hauskannäköinen nainen Itä-Suomesta. Hyvässä työpaikassai työskentelevä juristi oli päätynyt nettitreffeille samasta syystä kuin Mikakin: Tiina ei viihtynyt kapakoissa.

Tiina tuntui mukavalta, mutta ei välittömästi pistänyt päätä pyörälle. Kuitenkin Mika ja Tiina päättivät tavata vielä uudestaan -- kumpikaan ei halunnut suinpäin lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin.

Ensimmäiset nettitreffit olivat Mikalle myönteinen kokemus. Nettitreffit olivat juuri hänelle sopiva tapa tavata uusia ihmisiä, ja nyt hän on valmis suosittelemaan nettideittailua kaikille kaltaisilleen ujoille ihmisille.
6/3/2012 01:47:36 am

Hyvä juttu, että nettitreffit auttoivat Mikaa seuranhaussa. Netti on nykyään monelle paras paikka seuranhakuun. Samanhenkistä seuraa löytyy yleensä helposti ja nopeasti treffisivustoilta.

Reply
8/2/2012 06:36:41 am

Suomessa on paljon Mikan kaltaisia miehiä, jotka eivät löydä helposti kumppania arkielämän keskeltä. Treffipalstat ovat erittäin hyvä tapa etsiä seuraa. Treffipalstoilla ei todellakaan ole vain luusereita.

Reply
5/11/2017 12:36:53 am

Näitä tapauksia on todella paljon. Nyt Tinderin noustua suureen suosioon, on yhä useampi löytänyt parisuhteen (tai ainakin treffit) netin kautta.

ReplyLeave a Reply.