Tähänkin saakka monille nettitreffit ovat olleet keino etsiä seikkailuseuraa, salarakasta tai ohimenevää suhdetta. Nyt Suomeen ovat tulleet myös treffifoorumit, joiden kautta nimenomaan varatut voivat etsiä kaltaistaan seuraa.

Tämä on todennäköisesti sinkkujen ja tositarkoituksella liikkeellä olevien kannalta vain hyvä asia. Jatkossa onnenonkijat ja kertahuvin etsijät todennäköisesti löytävät seuransa tarkoitusta varten varatuista palveluista.  Silloin pitkää suhdetta etsivät eivät kuluta aikaansa turhiin deitteihin.

Seikkailuseuraa etsiville on tietysti tähänkin saakka ollut tarjolla myös maksuttomia palveluita. Näistä varmasti tunnetuin on Iskuri, jonka kautta ainakin naiset varmasti saavat nopeasti yhteydenottoja. 

Todennäköisesti maksullisten ja maksuttomien palveluiden ongelma miesten kannalta on sama kuin kaikissa tähänastisissakin verkkopalveluissa: miehistä on ylitarjontaa. Naiset voivat siis valita päältä parhaat palat, miehet eivät saa välttämättä ensimmäistäkään vastausta yhteydenottoihinsa.

Mutta yrittänyttä ei laiteta - täytä siis profiili, jos etsit salarakasta nettitreffien välityksellä!Leave a Reply.